Bali Express in Veenendaal

Bali Express - Veenendaal

Eens lekker makkelijk Frietjes! Ik had een cheeseburger, kipnuggets en een frikandel speciaal, Michel een patatje pinda en een berehap met pindasaus. Britt had een patatje speciaal, kaassouffle en een broodje frikandel. Naast snacks kan je bij Bali Express ook terecht voor Chinese maaltijden.

Afgehaald bij:
Bali Express
Schrijverspark 75
3901 PC Veenendaal
Tel: 0318-556340
Fax: 0318-555506


1 reactie op “Bali Express in Veenendaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel