Salade met Kip en Mozzarella

Salade met Kip en Mozzarella
Ingrediënten: ijsbergsla, 100 gram gerookte kipreepjes, 3 zongedroogde tomaten, mozzarella, komkommer, 50 gram ontbijtspek,

Doe in een grote kom een zak ijsbergsla, meng hierdoor 100 gram gerookte kipreepjes, 3 fijngehakte zongedroogde tomaatjes, een halve bol mozzarella in stukjes, een aantal met de kaasschaaf gesneden plakjes komkommer en als laatste 50 gram ontbijtspek welke je krokant hebt gebakken in de koekenpan. Even goed husselen, lekker met aardappelkroketjes en als je het lekker vind kan je er ook een yoghurtdressing bij doen, maar het kan ook heel goed zonder een dressing.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel