Sperziebonen met Bacon, Cashewnoten, Zongedroogde Tomaat en Rijst

Sperziebonen met Bacon, Cashewnoten, Zongedroogde Tomaat en Rijst
Ingrediënten: rijst, zout, 300 gram sperziebonen, 100 gram bacon, 75 gram cashewnoten, 4 zongedroogde tomaten,

Kook de rijst in kokend water met wat zout zoals je gewend bent. Kook 300 gram sperziebonen beetgaar in kokend water met wat zout. Bak in een droge wok 100 gram in reepjes gesneden bacon krokant. Als de bacon krokant is doe je er de sperziebonen bij en bak je dit kort mee. Dan doe je er 75 gram cashewnoten bij en 4 fijngesneden zongedroogde tomaatjes bij. Kort roerbakken en dan op je bord serveren met de rijst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel