Pasta met paprika en rode ui

Pasta met paprika en rode ui
Ingrediënten: pasta, zout, 3 barbecueworstjesm 2 rode uien, 1 rode paprika, 1 teentje knoflook, rode wijn, 1 blik gepelde tomaat, 1 blikje tomatenpuree, peper,

Kook de pasta zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Ik had dit keer fussili gekozen. Ontvel 3 barbecueworstjes en maak van het worstvlees balletjes. Bak deze balletjes in een droge wok of hapjespan bruin in een paar minuutjes. Schep de balletjes uit de pan, en giet er eventueel te veel aan vet uit. Bak daarna 2 in ringen gesneden rode uien, met 1 rode paprika en 1 teentje knoflook voor ongeveer 5 minuten. Blus het dan af met een scheutje rode wijn en als dat is ingekookt doe je er 1 blik gepelde tomaten bij en 1 blikje tomatenpuree. Dit moet goed doorwarmen en de gewenste dikte krijgen. Breng het op smaak met zout en peper. Giet de fussili af en roer dit door de saus. Serveer het geheel direct!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat