De Gulle Pot in Veenendaal

De Gulle Pot - Veenendaal
Een echt culinair einde van ons weekendje, en nu in ons eigen dorp Veenendaal. We hebben hier ooit eerder gegeten en toen was het al voortreffelijk en nog steeds! We hebben weer genoten, en wat hebben we allemaal op, in ieder geval het 3-gangen menu. Ik had vooraf: Zontomaatje -Tomatensoep gevuld met fijne groenten en groene kruiden, als hoofdgerecht: Saltibocca – Rolletjes kipfilet gevuld met parmaham, gedroogde tomaat en gesmoord in een tomatensaus en als nagerecht: Waarom zijn bananen …(zo lekker) – Banaan met vanilleroomijs, chocoladesaus, amandeltjes en slagroom. Michel had totaal wat anders, hij had vooraf:Doorzichtige kip – Kippenbouillon met vermicelli en kervel, als hoofdgerecht: Op Safari – Gebakkken ossenhaaspuntjes met paprika, champignons, bosui, cashewnoten, afgeblust met Safari en als nagerecht: Bitterzoet – Grote bitterkoek met amandelijs, karamelsaus en slagroom. Tussendoor werden we ook nog verwend, stokbrood en een bruschetta met een soort van honing/mosterdboter en tussen het voor en hoofdgerecht kregen we een opkikkertje, dat was sinaasappelsap met een bolletje vanille-ijs en wat pina-colada. Het schijnt een drankje te zijn wat de eetlust op zou wekken. Geen idee of het werkte… in ieder geval waren de borden van ons allebei leeg en konden we nog lopend naar huis!

Restaurant “De Gulle Pot”
Valleistraat 23
3901 RS Veenendaal
Tel: 0318-520500


0 reacties op “De Gulle Pot in Veenendaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat