De Gulle Pot in Veenendaal

De Gulle Pot - Veenendaal
Een echt culinair einde van ons weekendje, en nu in ons eigen dorp Veenendaal. We hebben hier ooit eerder gegeten en toen was het al voortreffelijk en nog steeds! We hebben weer genoten, en wat hebben we allemaal op, in ieder geval het 3-gangen menu. Ik had vooraf: Zontomaatje -Tomatensoep gevuld met fijne groenten en groene kruiden, als hoofdgerecht: Saltibocca – Rolletjes kipfilet gevuld met parmaham, gedroogde tomaat en gesmoord in een tomatensaus en als nagerecht: Waarom zijn bananen …(zo lekker) – Banaan met vanilleroomijs, chocoladesaus, amandeltjes en slagroom. Michel had totaal wat anders, hij had vooraf:Doorzichtige kip – Kippenbouillon met vermicelli en kervel, als hoofdgerecht: Op Safari – Gebakkken ossenhaaspuntjes met paprika, champignons, bosui, cashewnoten, afgeblust met Safari en als nagerecht: Bitterzoet – Grote bitterkoek met amandelijs, karamelsaus en slagroom. Tussendoor werden we ook nog verwend, stokbrood en een bruschetta met een soort van honing/mosterdboter en tussen het voor en hoofdgerecht kregen we een opkikkertje, dat was sinaasappelsap met een bolletje vanille-ijs en wat pina-colada. Het schijnt een drankje te zijn wat de eetlust op zou wekken. Geen idee of het werkte… in ieder geval waren de borden van ons allebei leeg en konden we nog lopend naar huis!

Restaurant “De Gulle Pot”
Valleistraat 23
3901 RS Veenendaal
Tel: 0318-520500


0 reacties op “De Gulle Pot in Veenendaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel