Trattoria Mangiare in Eindhoven

Trattoria Mangiare - EindhovenDit restaurant vonden we door een tip in het vvv-krantje wat in ons hotel lag, en ook nadat we door verschillende horecakwartieren waren gelopen en tot de conclusie waren gekomen dat we “In de Bergen” het beste konden eten, zag er net wat netter uit allemaal. Ook Trattoria Mangiare zag er erg net uit, zelfs chique. We konden lekker op het terras eten, wat besloten achter de zaak was, in de tuin zogezegd. Trattoria Mangiare is geen standaard Italiaans restaurant waar je pizza’s en verschillende variaties op de bolognese kan eten (de lasagne, macaroni, spaghetti bolognese). Trattoria Mangeria serveert net de andere Italiaanse gerechten, maar wel authentiek! Ik had de Penne Funghi met Pesto Verde saus, Michel had de Penne Scharrelkip met Truffelroomsaus, dat was een soort gerookte kip… Ook erg lekker. Beide hadden we het chocoladetaartje met hazelnootijs achteraf… Ook erg lekker! En dat allemaal voor een goede prijs, de buikjes waren weer vol!

Trattoria Mangiare
Kleine Berg 67 A
5611 JT Eindhoven
Tel: 040-2367088


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel