Katenhaasje met Sidesalade

Katenhaasje met Sidesalade
Eigenlijk stond er iets heel anders op het programma, maar aangezien mijn vriend een bbq had die georganiseerd werd door zijn afdeling van het werk heb ik maar besloten om mezelf te verwennen met wat makkelijks. Ik heb bij de Albert Heijn een katenhaasje, varkenshaasje omwikkeld met katenspek met wat kruidenboter, met een sidesalade paprika, bieslook en a thousand islands dressing. En om het af te maken een Tiramisu toetje…. Moet kunnen soms !


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel