Pasta met Venkel en Tomaat

venkel tomaat
Ingrediënten: 2 venkel, 2 teentjes knoflook, zout, peper, 1 blik gepelde tomaat, citroensap, pasta,

Dit overheerlijk gerecht kan je maken met 2 venkelknollen, snij deze in kleine stukjes. Bak deze 2 a 3 minuten aan in een wok, voeg er 2 teentjes knoflook aan toe, met wat zeezout en peper. Voeg na deze tijd 1 blik gepelde tomaten toe en laat dit geheel 20 minuten pruttelen (brutselen). Als laatste nog wat citroensap toevoegen. Serveer dit alles met pasta na eigen wens.


1 reactie op “Pasta met Venkel en Tomaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel