Simpele Macaroni

Simpele Macaroni
Ingrediënten: macaroni, zout, 3 uien, 250 gram blokjes ham, knoflook, peper, zout, tomatenketchup, geraspte kaas,

Kook de macaroni zoals op het pak is aangegeven… Wij hadden viergranen macaroni van Honig en deze moest 8 minuten koken met wat zout. Snijd 3 uien in snippers en fruit deze in een koekenpan met een 250 gram hamblokjes. Doe er voor de smaak knoflook, peper en zout bij. Na 6 minuutjes is dit ook klaar. Op tafel kan je beide op het bord doen en wij hebben er Heinz tomatenketchup bij gedaan en wat geraspte kaas. Het was weer simpel, snel en lekker.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat