Simpele Macaroni

Simpele Macaroni
Ingrediënten: macaroni, zout, 3 uien, 250 gram blokjes ham, knoflook, peper, zout, tomatenketchup, geraspte kaas,

Kook de macaroni zoals op het pak is aangegeven… Wij hadden viergranen macaroni van Honig en deze moest 8 minuten koken met wat zout. Snijd 3 uien in snippers en fruit deze in een koekenpan met een 250 gram hamblokjes. Doe er voor de smaak knoflook, peper en zout bij. Na 6 minuutjes is dit ook klaar. Op tafel kan je beide op het bord doen en wij hebben er Heinz tomatenketchup bij gedaan en wat geraspte kaas. Het was weer simpel, snel en lekker.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel