Ciabatta a Pizza

Ciabatta a Pizza
Lekker makkelijk op een warme dag!

Ingrediënten: 1 blik gepelde tomaten, 1 teentje knoflook, oregano, basilicum, tijm peterselie, peper, afbak ciabatta, salami, geraspte kaas,

Maak van het dikke sap uit een blikje gepelde tomaten een saus door er 1 uitgeperste knoflookteentje er in te doen, samen met de volgende gedroogde kruiden, elk een klein theelepeltje, oregano, basilicum, tijm en peterselie. Als laatste doe je er nog wat peper door. Neem een afbak ciabatta en maak er inkepingen in. Smeer in elke inkeping een beetje van de tomatensaus. Daarna doe je in elke inkeping een plakje goudsalami (ik had de goudsalami van de AH, die zijn niet zo groot in diameter) Strooi als laatste geraspte kaas over de ciabatta. Pak dit dan in in aluminiumfolie en bak het in een voorverwarmde oven op 200 graden voor 20 minuten. Eet smakelijk!


3 reacties op “Ciabatta a Pizza

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel