Ciabatta a Pizza

Ciabatta a Pizza
Lekker makkelijk op een warme dag!

Ingrediënten: 1 blik gepelde tomaten, 1 teentje knoflook, oregano, basilicum, tijm peterselie, peper, afbak ciabatta, salami, geraspte kaas,

Maak van het dikke sap uit een blikje gepelde tomaten een saus door er 1 uitgeperste knoflookteentje er in te doen, samen met de volgende gedroogde kruiden, elk een klein theelepeltje, oregano, basilicum, tijm en peterselie. Als laatste doe je er nog wat peper door. Neem een afbak ciabatta en maak er inkepingen in. Smeer in elke inkeping een beetje van de tomatensaus. Daarna doe je in elke inkeping een plakje goudsalami (ik had de goudsalami van de AH, die zijn niet zo groot in diameter) Strooi als laatste geraspte kaas over de ciabatta. Pak dit dan in in aluminiumfolie en bak het in een voorverwarmde oven op 200 graden voor 20 minuten. Eet smakelijk!


3 reacties op “Ciabatta a Pizza

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat