Goudreinet in Kesteren

Goudreinet - Kesteren

Na een lange dag Tour de France kijken en fotograferen op de terugweg dit restaurant ingedoken.
Ik nam Thaise Biefstukreepjes - Gewokte reepjes ossenhaas met taugé, paprika, haricot  verts en sesamzaadjes en Michel Wiener Rostbraten – gesneden ossenhaas met gefrituurde uienringen en Stroganoff saus. Het was lekker veel, en zag er erg smakelijk uit, alleen had ik door die enorme hitte weinig trek jammer genoeg.

Goudreinet Kesteren
Rijksweg A15
4041 AS Kesteren
Tel.: 0488-441811
Fax: 0488-443140


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat