Goudreinet in Kesteren

Goudreinet - Kesteren

Na een lange dag Tour de France kijken en fotograferen op de terugweg dit restaurant ingedoken. Ik nam Thaise Biefstukreepjes – Gewokte reepjes ossenhaas met taugé, paprika, haricot  verts en sesamzaadjes en Michel Wiener Rostbraten – gesneden ossenhaas met gefrituurde uienringen en Stroganoff saus. Het was lekker veel, en zag er erg smakelijk uit, alleen had ik door die enorme hitte weinig trek jammer genoeg.

Goudreinet Kesteren
Rijksweg A15
4041 AS Kesteren
Tel.: 0488-441811
Fax: 0488-443140


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel