Pasta met Spinazie en Champignons

Pasta met Spinazie en Champignons

Ingrediënten: pasta, zout, 1 ui, 250 gram kastanjechampignons, peper, 600 gram spinazie,

Kook de pasta in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 in ringen gesneden ui tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons toe en roerbak dit tot de champignons zacht zijn. Breng het geheel op smaak met zout en peper. Voeg beetje bij beetje 600 gram verse spinazie toe en roerbak tot alle spinazie geslonken is. Serveer de spinazie met de pasta. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel