Kip Rijstpannetje

Kip Rijstpannetje

Ingrediënten: 250 gram rijst, 1 kipfilet, 1 teentje knoflook, zout, peper, paprikapoeder, 1 ui, 1 rode paprika, 1 vleestomaat, peterselie,

Kook ongeveer 250 gram rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet goudbruin. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Breng op smaak met zout, peper en paprikapoeder. Voeg 1 in ringen gesneden ui en 1 gesneden rode paprika toe. Roerbak ongeveer 5 minuten. Voeg de rijst toe en 1 in blokjes gesneden vleestomaat. Zet het vuur lager en laat het geheel in 10 minuten goed warm worden. Strooi er op je bord wat verse peterselie over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel