Sperziebonenschotel

Sperziebonenschotel

Ingrediënten: 300 gram sperziebonen, 300 gram gehakt, 300 ml gezeefde tomaat, Provençaalse kruiden, aardappelschijfjes, geraspte kaas,

Kook 300 gram sperziebonen gaar in kokend water met een beetje zout. Bak 300 gram gehakt tot het bruin is. Voeg 300 ml gezeefde tomaat toe en breng het op smaak met Provençaalse kruiden. Breng dit kort aan de kook. Schep de gekookte sperziebonen door de tomatensaus. Doe in een ingevette ovenschaal een laagje voorgekookte aardappelschijfjes en schep hierover de sperziebonen. Strooi er geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden. Eet smakelijk!


0 reacties op “Sperziebonenschotel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel