Snackbar Zuiderkruis in Veenendaal

Snackbar Zuiderkruis - Veenendaal

Dit keer even snel een patatje met een frikandel speciaal gehaald. Michel had een Patatje Pinda en een Berehap, Mark een patatje oorlog met een berehap. Onverwacht zat er nog onverwacht een kipcorn erbij. In ieder geval heeft het gesmaakt!

Snackbar Zuiderkruis
Zuiderkruis 712
3902 XW Veenendaal
Tel: 0318-516877


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel