Snelle Pasta

Snelle Pasta
Ingrediënten: pasta, zout, 200 gram gehakt, 400 gram Italiaanse groenten, 1 pot Grand Italia napolitana pastasaus,

Kook de pasta in kokend water met wat zout. Bak 200 gram gehakt tot het bruin is. Voeg 400 gram Italiaanse groente toe en roerbak kort, Voeg 1 pot Grand Italia Napolitana pastasaus toe. Warm het geheel goed door. Giet de pasta af en roer het door de saus. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel