Kip Chili Wraps

Kip Chili Wraps

Ingrediënten: 2 kipfilets, 2 prei, 1 wortel, 1/2 flesje Conimex Thaise Sweet Chili woksaus, koriander, 50 gram cashewnoten, tortilla wraps,

Bak in hete olie 2 in blokjes gesneden kipfilets bruin. Voeg 2 in ringen gesneden preien en 1 in plakjes gesneden wortel toe. Roerbak ongeveer 5 minuten. Voeg 1/2 flesje Conimex Thaise Sweet Chili woksaus, koriander en 50 gram cashewnoten toe. Warm het geheel goed door. Verwarm de tortilla wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Beleg de wraps met het kipmengsel en rol de wraps goed op. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel