Kip Chili Wraps

Kip Chili Wraps
Ingrediënten: 2 kipfilets, 2 prei, 1 wortel, 1/2 flesje Conimex Thaise Sweet Chili woksaus, koriander, 50 gram cashewnoten, tortilla wraps,

Bak in hete olie 2 in blokjes gesneden kipfilets bruin. Voeg 2 in ringen gesneden preien en 1 in plakjes gesneden wortel toe. Roerbak ongeveer 5 minuten. Voeg 1/2 flesje Conimex Thaise Sweet Chili woksaus, koriander en 50 gram cashewnoten toe. Warm het geheel goed door. Verwarm de tortilla wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Beleg de wraps met het kipmengsel en rol de wraps goed op. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat