Romige Pasta met Worst

Romige Pasta met Worst
Ingrediënten: pasta, zout, 2 saucijzen, 2 rode ui, 200 gram doperwten, 250 ml kookroom peper, geraspte kaas, rucola,

Kook de pasta in kokend water met wat zout. Haal het velletje af van 2 saucijzen en maak van het worstvlees balletjes. Bak de balletjes bruin in hete olie. Voeg 2 in ringen gesneden rode ui bij en 200 gram diepvries doperwten. Roerbak dit kort mee. Roer vervolgens 250 ml kookroom toe en breng het op smaak met zout en peper. Laat het geheel vervolgens op laag vuur goed warm worden. Op je bord kan je er nog rucola en geraspte kaas bij doen. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat