Romige Pasta met Worst

Romige Pasta met Worst

Ingrediënten: pasta, zout, 2 saucijzen, 2 rode ui, 200 gram doperwten, 250 ml kookroom peper, geraspte kaas, rucola,

Kook de pasta in kokend water met wat zout. Haal het velletje af van 2 saucijzen en maak van het worstvlees balletjes. Bak de balletjes bruin in hete olie. Voeg 2 in ringen gesneden rode ui bij en 200 gram diepvries doperwten. Roerbak dit kort mee. Roer vervolgens 250 ml kookroom toe en breng het op smaak met zout en peper. Laat het geheel vervolgens op laag vuur goed warm worden. Op je bord kan je er nog rucola en geraspte kaas bij doen. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel