Heuvelrug Culinair in Leersum

Heuvelrug Culinair - Leersum Heuvelrug Culinair - Leersum Heuvelrug Culinair - Leersum

Vandaag was het culinair evenement “Heuvelrug Culinair”. Bij verschillende restaurantjes uit de Heuvelrug gemeente, die hun kraam hadden opgeslagen op een terrein in Leersum, kon je van allerlei lekkere dingen proeven. En wat hebben we allemaal op?

Bij De Gulle Griet hadden we allebei een Carpaccio Parmazana
Bij Restaurant d’Arthuizen hadden we allebei de Limburgse Grotham met appel-peerstroop
Bij Herberg den Rooden Leeuw had Michel een aardbeiensoep met bladerdeeg, creme st. Honore en vanilleijs en ik had een hazelnootparfait met merengue.
Bij Cafe Ome Lou had Michel de Sate babi en ik de Sate ajam, en allebei de nasi goreng erbij.

Britt is de hele tijd bij de culinaire kids corner geweest waar er getekend kon worden, een chocoladefondue was, je kon er slushpuppy drinken en je kon er met snoep kettingen en armbanden rijgen. Zoveel je wilde.

Het was een geslaagd uitje voor iedereen!


2 reacties op “Heuvelrug Culinair in Leersum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel