Heuvelrug Culinair in Leersum

Heuvelrug Culinair - Leersum Heuvelrug Culinair - Leersum Heuvelrug Culinair - Leersum
Vandaag was het culinair evenement “Heuvelrug Culinair”. Bij verschillende restaurantjes uit de Heuvelrug gemeente, die hun kraam hadden opgeslagen op een terrein in Leersum, kon je van allerlei lekkere dingen proeven. En wat hebben we allemaal op?

Bij De Gulle Griet hadden we allebei een Carpaccio Parmazana
Bij Restaurant d’Arthuizen hadden we allebei de Limburgse Grotham met appel-peerstroop
Bij Herberg den Rooden Leeuw had Michel een aardbeiensoep met bladerdeeg, creme st. Honore en vanilleijs en ik had een hazelnootparfait met merengue.
Bij Cafe Ome Lou had Michel de Sate babi en ik de Sate ajam, en allebei de nasi goreng erbij.

Britt is de hele tijd bij de culinaire kids corner geweest waar er getekend kon worden, een chocoladefondue was, je kon er slushpuppy drinken en je kon er met snoep kettingen en armbanden rijgen. Zoveel je wilde.

Het was een geslaagd uitje voor iedereen!


2 reacties op “Heuvelrug Culinair in Leersum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat