Kipschotel met aardappelkroketjes

Kipschotel met aardappelkroketjes
Ingrediënten: 2 kipfilets, 1 venkel, 4 stengels bleekselderij, 3 tomaten, salie, rozemarijn, 500 ml kippenbouillon,

Snij 2 kipfilets in blokjes en bestrooi met zout en peper. Bak de kipfilet tot het goudbruin is. Voeg 1 grof gesneden venkel, 4 gesneden stengels bleekselderij en 3 gesneden tomaten toe. Voeg een beetje salie en rozemarijn toe. Giet 500 ml kippenbouillon toe. Laat het geheel op een laag vuur pruttelen tot de venkel gaar is. Serveer bijvoorbeeld met aardappelkroketjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat