Kipschotel met aardappelkroketjes

Kipschotel met aardappelkroketjes

Ingrediënten: 2 kipfilets, 1 venkel, 4 stengels bleekselderij, 3 tomaten, salie, rozemarijn, 500 ml kippenbouillon,

Snij 2 kipfilets in blokjes en bestrooi met zout en peper. Bak de kipfilet tot het goudbruin is. Voeg 1 grof gesneden venkel, 4 gesneden stengels bleekselderij en 3 gesneden tomaten toe. Voeg een beetje salie en rozemarijn toe. Giet 500 ml kippenbouillon toe. Laat het geheel op een laag vuur pruttelen tot de venkel gaar is. Serveer bijvoorbeeld met aardappelkroketjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel