Penne met Zongedroogde Tomaten en Pistachenoten

Penne met Zongedroogde Tomaten en Pistachenoten

Penne met zongedroogde tomaten, basilicum en pistachenoten

Ingrediƫnten: penne, zout, 6 zongedroogde tomaat, 150 ml melk, 20 basilicumblaadjes, peper, pistachenoten, 2 eieren, geraspte kaas,

Kook de penne in kokend water met wat zout. Giet de penne af en doe de penne in een wok of koekenpan. Voeg vervolgens 6 fijngehakte zongedroogde tomaten, 150 ml melk, 20 basilicum blaadjes, wat peper, pistachenoten en 2 eieren toe. Warm dit geheel door tot de melk met het ei dik is geworden. Voeg op je bord nog geraspte kaas toe. Eet smakelijk!

0
(23 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top