Penne met Zongedroogde Tomaten en Pistachenoten

Penne met zongedroogde tomaten, basilicum en pistachenoten
Ingrediënten: penne, zout, 6 zongedroogde tomaat, 150 ml melk, 20 basilicumblaadjes, peper, pistachenoten, 2 eieren, geraspte kaas,

Kook de penne in kokend water met wat zout. Giet de penne af en doe de penne in een wok of koekenpan. Voeg vervolgens 6 fijngehakte zongedroogde tomaten, 150 ml melk, 20 basilicum blaadjes, wat peper, pistachenoten en 2 eieren toe. Warm dit geheel door tot de melk met het ei dik is geworden. Voeg op je bord nog geraspte kaas toe. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat