Appel Prei Kipfilet

Appel Prei Kipfilet
Ingrediënten; 2 appels, 1 prei, 1 teentje knoflook 250 ml slagroom, 1 zakje Maggi Fix und Frish Paprika Sahne Hanchen, 2 kipfilets, amandelen,

Bak in hete olie 2 geschilde en in blokjes gesneden appel, 1 fijngesneden prei en 1 fijngehakt teentje knoflook. Voeg 250 slagroom en het zakje Maggi Fix und Frish Paprika Sahne Hanchen toe. Breng de saus kort aan de kook. Doe in een ingevette ovenschaal 2 kipfilets en giet hierover de saus. Garneer met amandelen. Zet de ovenschaal ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden. Serveer met gebakken aardappels. Eet smakelijk!


0 reacties op “Appel Prei Kipfilet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat