Appel Prei Kipfilet

Appel Prei Kipfilet

Ingrediënten; 2 appels, 1 prei, 1 teentje knoflook 250 ml slagroom, 1 zakje Maggi Fix und Frish Paprika Sahne Hanchen, 2 kipfilets, amandelen,

Bak in hete olie 2 geschilde en in blokjes gesneden appel, 1 fijngesneden prei en 1 fijngehakt teentje knoflook. Voeg 250 slagroom en het zakje Maggi Fix und Frish Paprika Sahne Hanchen toe. Breng de saus kort aan de kook. Doe in een ingevette ovenschaal 2 kipfilets en giet hierover de saus. Garneer met amandelen. Zet de ovenschaal ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden. Serveer met gebakken aardappels. Eet smakelijk!


0 reacties op “Appel Prei Kipfilet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel