Broccoli met Roomkaas en Aardappelkroketjes

Broccoli met Roomkaas en Aardappelkroketjes

Ingrediënten: broccoli, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, 200 gram blokjes ham, 125 gram roomkaas met kruiden, 100 ml kookroom, peper,

Kook de broccoli gaar in kokend water met wat zout. Bak 1 fijngesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 200 gram blokjes ham en de gekookte broccoli roosjes toe. Voeg 125 gram roomkaas met kruiden en 100 ml kookroom toe. Laat dit op laag vuur smelten. Breng het geheel op smaak met zout en peper. Serveer bijvoorbeeld met aardappelkroketjes. Eet smakelijk!


2 reacties op “Broccoli met Roomkaas en Aardappelkroketjes

  1. hallo!
    ik wil dit gerecht graag maken voor mijn gezin vanavond, maar ik kan niet goed eruit opmaken voor hoevel personen dit is, een beetje laat misschien, maar ik hoop nog op ene reactie.

    groetjes simone.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel