Broccoli met Roomkaas en Aardappelkroketjes

Broccoli met Roomkaas en Aardappelkroketjes
Ingrediƫnten: broccoli, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, 200 gram blokjes ham, 125 gram roomkaas met kruiden, 100 ml kookroom, peper,

Kook de broccoli gaar in kokend water met wat zout. Bak 1 fijngesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 200 gram blokjes ham en de gekookte broccoli roosjes toe. Voeg 125 gram roomkaas met kruiden en 100 ml kookroom toe. Laat dit op laag vuur smelten. Breng het geheel op smaak met zout en peper. Serveer bijvoorbeeld met aardappelkroketjes. Eet smakelijk!


2 reacties op “Broccoli met Roomkaas en Aardappelkroketjes

  1. hallo!
    ik wil dit gerecht graag maken voor mijn gezin vanavond, maar ik kan niet goed eruit opmaken voor hoevel personen dit is, een beetje laat misschien, maar ik hoop nog op ene reactie.

    groetjes simone.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat