Foccacia met Zongedroogde tomaten en Rozemarijn

Foccacia met Zongedroogde tomaten en Rozemarijn

Ingrediënten: 500 gram broodmix, 5 zongedroogde tomaten, rozemarijn, geraspte kaas,

Maak 500 gram broodmix klaar volgens de aanwijzing op de verpakking. Na het rijzen voeg je 5 fijngesneden zongedroogde tomaten en rozemarijn na smaak toe en kneed je het deeg goed door. Rol het deeg tot een lap. Leg het deeg op een ingevette en bebloemde bakplaat. Strooi er vervolgens geraspte kaas over. Zet de bakplaat ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel