Penne met Kipfilet en Venkel

Penne met Kipfilet en Venkel
Ingrediënten: 2 kipfilets, 1 ui, 3 teentjes knoflook, ketoembar, 2 venkel, 1 blik gepelde tomaten, 1 blikje tomatenpuree, 1 eetelepel basterdsuiker, zout, peper, peterselie, penne,

Kook de penne in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 2 in blokjes gesneden kipfilets. Als de kipfilet bruin is voeg je 1 fijngesneden ui, 3 fijngehakte teentjes knoflook en een snuf ketoembar toe. Roerbak tot de ui zacht is. Voeg 2 grof gesneden venkel, 1 blik gepelde tomaten, 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel basterdsuiker, 150 ml water, zout, peper en een beetje peterselie toe. Laat het op een laag vuur ongeveer 25 minuten stoven. Serveer met penne. Eet smakelijk!


0 reacties op “Penne met Kipfilet en Venkel

  1. Ik wilde eens venkel klaar maken en vond het recept penne met kipfilet en venkel.
    Wij vonden het erg lekker. De smaken en geuren van dit gerecht zijn subtiel. Niet verwacht dat de venkel, kip, tomaat en de munt zo goed bijelkaar zouden passen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat