Penne met Kipfilet en Venkel

Penne met Kipfilet en Venkel

Ingrediënten: 2 kipfilets, 1 ui, 3 teentjes knoflook, ketoembar, 2 venkel, 1 blik gepelde tomaten, 1 blikje tomatenpuree, 1 eetelepel basterdsuiker, zout, peper, peterselie, penne,

Kook de penne in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 2 in blokjes gesneden kipfilets. Als de kipfilet bruin is voeg je 1 fijngesneden ui, 3 fijngehakte teentjes knoflook en een snuf ketoembar toe. Roerbak tot de ui zacht is. Voeg 2 grof gesneden venkel, 1 blik gepelde tomaten, 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel basterdsuiker, 150 ml water, zout, peper en een beetje peterselie toe. Laat het op een laag vuur ongeveer 25 minuten stoven. Serveer met penne. Eet smakelijk!


0 reacties op “Penne met Kipfilet en Venkel

  1. Ik wilde eens venkel klaar maken en vond het recept penne met kipfilet en venkel.
    Wij vonden het erg lekker. De smaken en geuren van dit gerecht zijn subtiel. Niet verwacht dat de venkel, kip, tomaat en de munt zo goed bijelkaar zouden passen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel