Kipfilet met Gedroogde Tomaatjes – Sperziebonen met Tomaat en Ui

Kipfilet met gedroogde tomaatjes, sperziebonen met tomaat en ui
Kipfilet met Gedroogde Tomaatjes:
Ingrediënten: 2 kipfilets, 4 zongedroogde tomaten, kaas, geraspte kaas, paneermeel,

Snij 2 kipfilets open. Leg in elke kipfilet 2 fijngehakte zongedroogde tomaten. Leg hierop een plakje kaas. Vouw de kipfilet dicht en prik de kipfilet vast met een satéstokje. Leg de kipfilets in een ovenschaal. Strooi over de kipfilets geraspte kaas en paneermeel. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden. Na 20 minuten verlaag je de temperatuur naar 160 graden en laat je de ovenschotel er nog 10 minuten in staan.

Sperziebonen met Tomaat en Ui:
Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 200 gram sperziebonen, 2 tomaten, 1 blikje tomatenpuree, zout, peper,

Bak in een koekenpan 1 fijngesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 200 gram diepvries sperziebonen toe. Roerbak ongeveer 5 minuten. Voeg 2 in blokjes gesneden tomaten, 1 klein blikje tomatenpuree, zout en peper toe. Laat dit op een laag vuurtje ongeveer 20 minuten pruttelen. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel