Aardappelschotel met Courgette

Aardappelschotel met Courgette

Ingrediënten: 125 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 450 gram aardappeltjes, 1 courgette, zout, peper,

Bak 125 gram dobbelsteentjes ontbijtspek met 1 gesnipperde ui en 2 fijngehakte teentjes knoflook ongeveer 2 minuten. Voeg 450 gram aardappeltjes en 1 in blokjes gesneden courgette toe. Breng op smaak met zout en peper. Roerbak ongeveer 10 minuten. Erbij een mexican rib van de Albert Heijn. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel