Aardappelschotel met Courgette

Aardappelschotel met Courgette

Ingrediënten: 125 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 450 gram aardappeltjes, 1 courgette, zout, peper,

Bak 125 gram dobbelsteentjes ontbijtspek met 1 gesnipperde ui en 2 fijngehakte teentjes knoflook ongeveer 2 minuten. Voeg 450 gram aardappeltjes en 1 in blokjes gesneden courgette toe. Breng op smaak met zout en peper. Roerbak ongeveer 10 minuten. Erbij een mexican rib van de Albert Heijn. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>