Bloemkool uit de Oven

Bloemkool uit de Oven
Ingrediënten: bloemkool, 200 gram blokjes ham, 6 zongedroogde tomaten, tijm, zout, peper, geraspte kaas, 100 gram kookroom,

Doe in een ingevette ovenschaal de bloemkoolroosjes van 1 bloemkool. Doe hierbij 200 gram blokjes ham, 6 fijngehakte zongedroogde tomaatjes, naar smaak wat tijm, zout en peper. Strooi er gerasote kaas over. Dek de ovenschaal af met aluminiumfolie. Zet de ovenschaal ongeveer 40 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden. Schenk 100 ml kookroom over de bloemkoolschotel. Serveer met bijvoorbeeld gebakken aardappeltjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat