Bloemkool uit de Oven

Bloemkool uit de Oven

Ingrediënten: bloemkool, 200 gram blokjes ham, 6 zongedroogde tomaten, tijm, zout, peper, geraspte kaas, 100 gram kookroom,

Doe in een ingevette ovenschaal de bloemkoolroosjes van 1 bloemkool. Doe hierbij 200 gram blokjes ham, 6 fijngehakte zongedroogde tomaatjes, naar smaak wat tijm, zout en peper. Strooi er gerasote kaas over. Dek de ovenschaal af met aluminiumfolie. Zet de ovenschaal ongeveer 40 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden. Schenk 100 ml kookroom over de bloemkoolschotel. Serveer met bijvoorbeeld gebakken aardappeltjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel