Appel-Kokoskoek

Appel-Kokoskoek Appel-Kokoskoek Punt
Ingrediënten: 1 appel, 100 gram boter, 100 gram suiker, 2 eieren, 100 gram bloem, 3 eetlepels kokos, kaneel, zout,

Schil 1 Jonagold appel, verwijder het klokkenhuis en snij de appel in kleine stukjes. Meng 100 gram zachte boter met 100 gram suiker en 2 eieren. Voeg 100 gram bloem, 3 eetlepels gemalen kokos, 1 theelepel kaneel en een snufje zout toe. Mix het geheel goed door. Spatel er 2 eetlepels gewassen rozijnen en de in kleine stukjes gesneden appel door. Schep het beslag in een lage ingevette en bebloemde taartvorm. Probeer het beslag voorzichtig glad te strijken met een warme lepel. Zet de taartvorm ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven op 170 graden. Laat de appel-kokoskoek afkoelen in de taartvorm. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat