Appel-Kokoskoek

Appel-Kokoskoek Appel-Kokoskoek Punt

Ingrediënten: 1 appel, 100 gram boter, 100 gram suiker, 2 eieren, 100 gram bloem, 3 eetlepels kokos, kaneel, zout,

Schil 1 Jonagold appel, verwijder het klokkenhuis en snij de appel in kleine stukjes. Meng 100 gram zachte boter met 100 gram suiker en 2 eieren. Voeg 100 gram bloem, 3 eetlepels gemalen kokos, 1 theelepel kaneel en een snufje zout toe. Mix het geheel goed door. Spatel er 2 eetlepels gewassen rozijnen en de in kleine stukjes gesneden appel door. Schep het beslag in een lage ingevette en bebloemde taartvorm. Probeer het beslag voorzichtig glad te strijken met een warme lepel. Zet de taartvorm ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven op 170 graden. Laat de appel-kokoskoek afkoelen in de taartvorm. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel