Andijvieschotel met tomaat en ontbijtspekjes

Andijvieschotel met tomaat en ontbijtspekjes

Ingrediënten: 2 kroppen andijvie, zout, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 2 tomaten, paneermeel, geraspte kaas,

Snij 2 kroppen andijvie in reepjes. Kook dit in water met wat zout ongeveer 5 minuten. Giet dit af in een vergiet en laat het goed uitlekken. Schep de andijvie in een ingevette ovenschaal. Bak 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig en schep dit over de andijvie. Snij 2 tomaten elk in 8 parten en leg dit op de andijvie. Strooi er paneermeel en geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden. Serveer met gebakken aardappelschijfjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel