Andijvieschotel met tomaat en ontbijtspekjes

Andijvieschotel met tomaat en ontbijtspekjes
Ingrediƫnten: 2 kroppen andijvie, zout, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 2 tomaten, paneermeel, geraspte kaas,

Snij 2 kroppen andijvie in reepjes. Kook dit in water met wat zout ongeveer 5 minuten. Giet dit af in een vergiet en laat het goed uitlekken. Schep de andijvie in een ingevette ovenschaal. Bak 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig en schep dit over de andijvie. Snij 2 tomaten elk in 8 parten en leg dit op de andijvie. Strooi er paneermeel en geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden. Serveer met gebakken aardappelschijfjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat