Spitskool met Rode Thaise Curry

Spitskool met Rode Thaise Curry

Ingrediënten: gehakt, Conimex pasta voor Rode Thaise Curry, 1 spitskool, 3 bosuien, noedels,

Bak in een droge wok het gehakt rul met de Conimex Pasta voor Rode Thaise Curry, als het gehakt bruin is doe je er 1 fijngesneden spitskool toe en roerbak dit tot het geslonken is. Doe er tevens 3 fijngesneden bosuitjes toe en laat dit even pruttelen. Als laatste voeg je de gekookte mie-noedels toe. Op je bord kan je er altijd nog gebakken uitjes bij doen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel