Spitskool met Rode Thaise Curry

Spitskool met Rode Thaise Curry

Ingrediënten: gehakt, Conimex pasta voor Rode Thaise Curry, 1 spitskool, 3 bosuien, noedels,

Bak in een droge wok het gehakt rul met de Conimex Pasta voor Rode Thaise Curry, als het gehakt bruin is doe je er 1 fijngesneden spitskool toe en roerbak dit tot het geslonken is. Doe er tevens 3 fijngesneden bosuitjes toe en laat dit even pruttelen. Als laatste voeg je de gekookte mie-noedels toe. Op je bord kan je er altijd nog gebakken uitjes bij doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>