Pasta met Bolognesaus en Champignons

Pasta met Bolognesaus en Champignons
Ingrediënten: pasta, 200 gram gehakt, tijm, 2 teentjes knoflook, 1 ui, 250 gram champignons, 1 blik gepelde tomaat, rode wijn, oregano, basilicum, geraspte kaas,

De pasta kook je zoals je gewend bent, ik had dit keer tricolore pasta. Rul 200 gram gehakt bruin, doe er wat tijm bij en 2 teentjes fijngehakte knoflook. Even meebakken met het gehakt en dan de fijngesnipperde ui en 250 gram in plakjes gesneden champignons toevoegen. Roerbak dit tot de champignons veel vocht hebben opgenomen. Doe dan een blikje gepelde tomaten erbij, een klein beetje rode wijn en wat oregano. Goed doorwarmen, als laatste als het vuur uit staat doe je er wat verse fijngehakte basilicum bij. Op je bord kan je altijd een beetje geraspte kaas bij doen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat