Kapucijnerschotel met Chorizo en Appel met aardappelschijfjes

Kapucijnerschotel met Chorizo en Appel met aardappelschijfjes

Ingrediënten: 100 gram chorizo, 125 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 prei, 1 ui, 2 theelepels cajunkruiden, 1 potje kapucijners, 1 appel, 2 eetlepels stroop,

Bak in een droge koekenpan 100 gram in blokjes gesneden chorizo met 125 gram dobbelsteentjes ontbijtspek bruin. Doe hierbij 1 fijngesneden prei, 1 fijngesneden ui en 2 theelepels cajunkruiden. Bak dit ongeveer 3 minuten mee, doe dan een klein potje kapucijners en 1 appel (in blokjes) erbij, bak dit nogmaals 3 minuten mee. Als laatste doe je er 2 eetlepels schenkstroop bij en breng je het op smaak met zout en peper. Het geheel nu nog even goed doorwarmen. Lekker met aardappelschijfjes.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel