Kapucijnerschotel met Chorizo en Appel met aardappelschijfjes

Kapucijnerschotel met Chorizo en Appel met aardappelschijfjes
Ingrediënten: 100 gram chorizo, 125 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 prei, 1 ui, 2 theelepels cajunkruiden, 1 potje kapucijners, 1 appel, 2 eetlepels stroop,

Bak in een droge koekenpan 100 gram in blokjes gesneden chorizo met 125 gram dobbelsteentjes ontbijtspek bruin. Doe hierbij 1 fijngesneden prei, 1 fijngesneden ui en 2 theelepels cajunkruiden. Bak dit ongeveer 3 minuten mee, doe dan een klein potje kapucijners en 1 appel (in blokjes) erbij, bak dit nogmaals 3 minuten mee. Als laatste doe je er 2 eetlepels schenkstroop bij en breng je het op smaak met zout en peper. Het geheel nu nog even goed doorwarmen. Lekker met aardappelschijfjes.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat