Kapucijnerschotel met Chorizo en Appel met aardappelschijfjes

Kapucijnerschotel met Chorizo en Appel met aardappelschijfjes

Ingrediënten: 100 gram chorizo, 125 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 prei, 1 ui, 2 theelepels cajunkruiden, 1 potje kapucijners, 1 appel, 2 eetlepels stroop,

Bak in een droge koekenpan 100 gram in blokjes gesneden chorizo met 125 gram dobbelsteentjes ontbijtspek bruin. Doe hierbij 1 fijngesneden prei, 1 fijngesneden ui en 2 theelepels cajunkruiden. Bak dit ongeveer 3 minuten mee, doe dan een klein potje kapucijners en 1 appel (in blokjes) erbij, bak dit nogmaals 3 minuten mee. Als laatste doe je er 2 eetlepels schenkstroop bij en breng je het op smaak met zout en peper. Het geheel nu nog even goed doorwarmen. Lekker met aardappelschijfjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>