Subway in Veenendaal

Italian BMT Steak and Cheese Chicken Teriyaki

   Italian BMT         Steak and Cheese       Chicken Teriyaki

Na een druk weekend met 2 meiden, we hadden Kaylee te logeren, hebben we even makkelijk gegeten bij Britt’s favoriete ” fastfood ” restaurant. Een lekker gezond broodje met veel lekkere rauwkost.

Britt had de Chicken Teriyaki met Sweet Union saus
Michel had de Italian BMT met Honey Mustard saus
Ik had de Steak and Cheese met de Chipotle Southwest saus.

We hadden er een menu van gemaakt dus met een drankje en voor mij en Michel een cookie en voor Britt een zakje chips

Subway Veenendaal
Hoofdstraat 107
3901 AK Veenendaal
Tel: 0318-555732


1 reactie op “Subway in Veenendaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat