Groentesoep

Groentesoep

Ingrediënten: 1 1/2 water, 2 blokjes runderbouillon, 1 blokje groentenbouillon, 200 gram soepballetjes, 350 gram Italiaanse groenten, doperwten, vermicelli,

Verwarm in een soeppan anderhalve liter water met 3 bouillonblokjes, ik had 2 runderbouillonblokjes en 1 groentenbouillonblokje. Als het gekookt heeft doe je er 200 gram soepballetjes bij en ongeveer 350 gram Italiaanse groenten, en een handje doperwten. Even laten koken, en dan op een laag vuur verder laten pruttelen met de deksel op de pan voor een uurtje of 2, het laatste half uur doe je er 2 handjes vermicelli bij. Lekker met bruin stokbrood.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel