Groentesoep

Groentesoep
Ingrediënten: 1 1/2 water, 2 blokjes runderbouillon, 1 blokje groentenbouillon, 200 gram soepballetjes, 350 gram Italiaanse groenten, doperwten, vermicelli,

Verwarm in een soeppan anderhalve liter water met 3 bouillonblokjes, ik had 2 runderbouillonblokjes en 1 groentenbouillonblokje. Als het gekookt heeft doe je er 200 gram soepballetjes bij en ongeveer 350 gram Italiaanse groenten, en een handje doperwten. Even laten koken, en dan op een laag vuur verder laten pruttelen met de deksel op de pan voor een uurtje of 2, het laatste half uur doe je er 2 handjes vermicelli bij. Lekker met bruin stokbrood.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat