Kip Uit De Oven

Kip uit de oven
Ingrediƫnten: 1 blokje kippenbouillon, 500 ml water, 50 gram boter, 50 gram bloem, 4 kipfilets, kaas, ham, 2 preien, 250 gram kastanjechampignons, paneermeel,

Maak bouillon van 1 blokje kippenbouillon, zodat je ongeveer 500 ml hebt. Smelt 50 gram boter en doe er 50 gram bloem bij, als dit goed gebonden is dan ga je er beetje bij beetje 500 ml kippenbouillon toevoegen. Onderwijl goed blijven kloppen. Halveer de 4 kipfilets. Leg op elke kipfilet een plak kaas en daarom heen weer een plak ham. Leg dit in een ingevette ovenschaal. Strooi hierover de in ringen gesneden preien (2) en 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons. Giet dan de saus van de kippenbouillon erover. Als laatste strooi je er een beetje paneermeel over. Dit moet ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat