Penne met Broccoli, Doperwten, Spinazie en Kruiden

Penne met Broccoli, Doperwtjes, Spinazie en Kruiden
Ingrediënten: broccoli, 150 gram doperwten, 2 blokjes kippenbouillon, penne, 1 teentje knoflook, spinazie, munt, basilicum,

Kook een stronk broccoli en 150 gram doperwten in kokend water met 2 kippenbouillonblokjes. Kook ondertussen ook de penne gaar. Als de broccoli gaar is dit afgieten. Dan ga je de broccoli en doperwtjes aanbakken in hete olie met 1 fijngehakt teentje knoflook, doe hierbij ongeveer 10 deelblokjes spinazie bij en maak dit gaar. Als de penne gaar is roer je dit erdoor en doe je er ook een beetje munt en een beetje basilicum bij. Op je bord doe je er geraspte kaas bij. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel