Penne met Broccoli, Doperwten, Spinazie en Kruiden

Penne met Broccoli, Doperwtjes, Spinazie en Kruiden
Ingrediënten: broccoli, 150 gram doperwten, 2 blokjes kippenbouillon, penne, 1 teentje knoflook, spinazie, munt, basilicum,

Kook een stronk broccoli en 150 gram doperwten in kokend water met 2 kippenbouillonblokjes. Kook ondertussen ook de penne gaar. Als de broccoli gaar is dit afgieten. Dan ga je de broccoli en doperwtjes aanbakken in hete olie met 1 fijngehakt teentje knoflook, doe hierbij ongeveer 10 deelblokjes spinazie bij en maak dit gaar. Als de penne gaar is roer je dit erdoor en doe je er ook een beetje munt en een beetje basilicum bij. Op je bord doe je er geraspte kaas bij. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat