Macaroni met tomaat, ham en ui

Macaroni met tomaat, ham en ui
Ingrediënten: macaroni, ui, 250 gram blokjes ham, 1 blik gepelde tomaten, worcestershiresaus, oregano, geraspte kaas,

Macaroni koken zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Bak in wat olie een fijngesnipperde ui, doe hierbij 250 gram hamblokjes en als de ui glazig is doe je er een blikje gepelde tomaten erbij (hak als je een blik gepelde hele tomaten hebt fijn) Doe hierbij een scheutje worcestershiresaus en een beetje oregano. Warm laten worden en dan door de macaroni scheppen. Op je bord doe je er de geraspte kaas bij.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat