Macaroni met tomaat, ham en ui

Macaroni met tomaat, ham en ui

Ingrediënten: macaroni, ui, 250 gram blokjes ham, 1 blik gepelde tomaten, worcestershiresaus, oregano, geraspte kaas,

Macaroni koken zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Bak in wat olie een fijngesnipperde ui, doe hierbij 250 gram hamblokjes en als de ui glazig is doe je er een blikje gepelde tomaten erbij (hak als je een blik gepelde hele tomaten hebt fijn) Doe hierbij een scheutje worcestershiresaus en een beetje oregano. Warm laten worden en dan door de macaroni scheppen. Op je bord doe je er de geraspte kaas bij.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel