Sperziebonen met Ontbijtspek, Gemarineerde Schnitzel en Krieltjes

Sperziebonen met Ontbijtspek, Gemarineerde Schnitzel en Krieltjes

Ingrediënten: 200 gram sperziebonen, zout, ontbijtspek, tijm, knoflook,

De sperziebonen, ongeveer 200 gram, (hele uit de diepvries, en als je verse hebt alleen afhalen, niet breken dus) kook je eerst beetgaar in kokend water met wat zout. Giet ze dan af en spoel ze af met wat koud water. Pak een plakje gerookt ontbijtspek en leg hierop een stuk of 10 sperzieboontjes en rol het spek er strak om heen, maak zo een aantal pakketjes. Verwarm een beetje olie en doe hierin wat gedroogde tijm en wat fijngehakte knoflookteentjes, leg hierin de sperzieboonrolletjes en bak ze om en om. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel