Chinese kool met Kipfilet en Oesterzwammen

Chinese kool met Kipfilet en Oesterzwammen

Ingrediënten: 200 gram kipfilet, 1 Chinese kool, 100 gram oesterzwammen, 8 eetlepels chilisaus, peper, zout, noedels,

Bak in hete wokolie blokjes kipfilet (ongeveer 200 gram) als dit bruin is doe je er een in reepjes gesneden Chinese kool bij en 100 gram fijngescheurde oesterzwammen. Dit ongeveer 2 minuten meebakken. Doe er dan ongeveer 8 eetlepels chilisaus bij en maak het op smaak met peper en zout. Serveer het met noedels.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel