Perzik Peer Smoothie

Perzik Peer Smoothie

Ingrediënten; 1 blikje perziken op siroop, 1 peer, 1 appel, halfvolle melk, 2 lepels vanille ijs,

Doe een klein blikje perziken, inclusief de siroop, in de blender, samen met een peer, en een appel (Natuurlijk geschild en in kleine stukjes gesneden) Doe hierbij een beetje halfvolle melk en 2 flinke lepels vanille ijs. En dan weer blenden!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel