Pasta con Salami

Pasta con Salami

Ingrediënten: pasta, zout, 250 gram champignons, 2 prei, 250 gram salami, 1 pakje Boursin, 1 blikje tomatenpuree,

Kook de paaspasta (vierkleurenpasta) zoals je gewend bent in kokend water met wat zout. Bak in wat olie 250 gram gesneden champignons en 2 fijngesneden preien. Doe als de champignons goed zijn 250 gram salami erbij (in plakjes gesneden). Bak dit even mee en doe dan een klein pakje Boursin en een klein blikje tomatenpuree erbij. Als dit gesmolten is kan de pasta er doorheen geschept worden. Eet smakelijk.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel