Appeltaart Smoothie

Appeltaart Smoothie

Ingrediënten: 2 appels, rozijnen, kaneel, suiker, magere yoghurt,

Doe 2 Jonagold appels, geschild en in kleine stukjes gesneden in de blender, samen met wat geweekte rozijntjes, een beetje kaneel, een beetje suiker en wat magere yoghurt. En blender het dan goed… schenk het dan over in mooie glazen (Exacte hoeveelheden van de rozijntjes, kaneel, suiker en yoghurt heb ik niet, ik heb het een beetje naar verhouding gedaan.


2 reacties op “Appeltaart Smoothie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel