Chocolade Fudge Taart

Chocolade Fudge Taart Chocolade Fudge Taart punt
Ingrediƫnten: 200 gram pure chocolade, 150 gram boter, 350 gram donkere basterdsuiker, 120 gram bloem, 1 zakje vanillesuiker, zout, 3 eieren,

Smelt 200 gram pure chocolade met 150 gram boter au bain marie. Mix 350 gram donkere basterdsuiker, 120 gram bloem, een zakje vanillesuiker, een snufje zout en 3 eieren tot een glad beslag. Als de chocolade gesmolten is dan kan dit door de rest van het beslag. Mix goed door. Schep het beslag in een ingevette en bebloemde taartvorm. Zet de taartvorm ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven op 175 graden. Laat de chocolade fudge taart goed afkoelen in de vorm. Eet smakelijk!


0 reacties op “Chocolade Fudge Taart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat