Chocolade Fudge Taart

Chocolade Fudge Taart Chocolade Fudge Taart punt

Ingrediënten: 200 gram pure chocolade, 150 gram boter, 350 gram donkere basterdsuiker, 120 gram bloem, 1 zakje vanillesuiker, zout, 3 eieren,

Smelt 200 gram pure chocolade met 150 gram boter au bain marie. Mix 350 gram donkere basterdsuiker, 120 gram bloem, een zakje vanillesuiker, een snufje zout en 3 eieren tot een glad beslag. Als de chocolade gesmolten is dan kan dit door de rest van het beslag. Mix goed door. Schep het beslag in een ingevette en bebloemde taartvorm. Zet de taartvorm ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven op 175 graden. Laat de chocolade fudge taart goed afkoelen in de vorm. Eet smakelijk!


0 reacties op “Chocolade Fudge Taart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel