Franse Tomatensoep met Pistou

Franse Tomatensoep met Pistou
Ingrediënten: 1 ui, 750 ml water, 2 blokjes groentenbouillon, 1 teentje knoflook, 2 blikken gepelde tomaat, 400 gram Provençaalse groentenmix,

Bak een fijngesnipperde ui in wat olie glazig. Voeg 750 ml water met 2 blokjes groentenbouillon toe en breng het aan de kook. Pers er een teentje knoflook bovenuit. Voeg 2 blikken gepelde tomaten toe en laat het ongeveer 10 minuten zachtjes koken. Voeg 400 gram Provençaalse groentemix toe en laat het nog eens een minuut of 10 koken. Schep het dan op je bord en doe er een schep je Pistou bij. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat