Spaghetti met Zongedroogde tomaten en Rode ui

Spaghetti met Zongedroogde tomaten en Rode ui
Ingrediƫnten: spaghetti, zout, 1 rode ui, 5 zongedroogde tomaten, basilicum, 3 eetlepels balsamico azijn, peper, geraspte kaas,

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde rode ui. Als de ui zacht is voeg je er 5 fijngehakte zongedroogde tomaten en basilicum naar smaak toe. Schep de spaghetti erdoor en breng het op smaak met 3 eetlepels balsamico azijn, zout en peper. Strooi eventueel geraspte kaas over het gerecht. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat