Spaghetti met Zongedroogde tomaten en Rode ui

Spaghetti met Zongedroogde tomaten en Rode ui

Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 rode ui, 5 zongedroogde tomaten, basilicum, 3 eetlepels balsamico azijn, peper, geraspte kaas,

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde rode ui. Als de ui zacht is voeg je er 5 fijngehakte zongedroogde tomaten en basilicum naar smaak toe. Schep de spaghetti erdoor en breng het op smaak met 3 eetlepels balsamico azijn, zout en peper. Strooi eventueel geraspte kaas over het gerecht. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel