Multi Fruit Smoothie

Multi Fruit Smoothie

Ingrediënten: 1 banaan, 1 peer, 2 sinaasappels, 1 eetlepel aardbeienjam, 1 bolletje vanille ijs, 1/2 liter magere yoghurt,

Doe in een blender 1 banaan, 1 peer, het sap van 2 sinaasappels, 1 eetlepel aardbeienjam, 1 bolletje vanille ijs en een 1/2 liter magere yoghurt. Even goed blenden en klaar.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel