Jager Sahne Schnitzel met Aardappelbolletjes en Italiaanse Salade

Jager Sahne Schnitzel met Aardappelbolletjes en Italiaanse Salade

Ingrediënten: 2 schnitzels, 250 gram kastanjechampignons, 250 ml slagroom, 1 zakje Maggi Jager Sahne Schnitzel,

Bak 2 schitzels in een grilpan. Bak in een andere pan met boter 250 gram in plakjes gesneden champignons. Als de champignons zacht zijn voeg je 250 ml slagroom en Maggi Frisch und Fix Jager Sahne Schnitzel toe. Breng het kort aan de kook en laat het vervolgens op laag uur verder pruttelen tot ook de schnitzels gaar zijn. Erbij aardappelbolletjes en een salade.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel