Spaghetti Bolognese Speciale

Spaghetti Bolognese Speciale

Ingrediënten: spaghetti, zout, 250 gram gehakt, 150 gram bakbacon, 2 teentjes knoflook, 1 ui, 3 stengels bleekselderij, 1 wortel, 4 zongedroogde tomaten, 1 blik gepelde tomaten, zout, peper, oregano, basilicum,

Kook de spaghetti in kokend water met een beetje zout. Bak 250 gram gehakt bruin. Voeg ongeveer 150 gram in reepjes gesneden bakbacon, 2 teentjes fijngehakte knoflook en wat tijm toe. Roerbak kort. Voeg 1 fijngesneden ui, 3 fijngesneden stengels bleekselderij en 1 in plakjes gesneden wortel toe. Roerbak tot de ui zacht is geworden. Voeg 4 fijngehakte zongedroogde tomaten en 1 blik gepelde tomaten toe. Breng op smaak met zout, peper en oregano. Laat dit zachtjes pruttelen. Als de saus klaar is voeg je er een handje verse basilicum toe. Serveer de bolognesesaus met de spaghetti. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel