Chocolaatjes

Chocolaatjes
Ingrediënten: 100 gram pure chocolade, 2 eetlepels slagroom,

Smelt ‘au bain marie” ongeveer 100 gram pure chocolade met 2 eetlepels slagroom. Als het gesmolten is giet je het in papieren cakevormpjes en ga je het versieren met van alles wat je in huis hebt. Ik had amandelen, geroosterd sesamzaad, rozijnen, lichtbruine basterdsuiker en aardbeienjam. Bij de laatste heb ik een dun laagje chocolade in het vormpje gegoten, hierop een theelepel aardbeienjam gedaan en daarna weer wat chocolade. De chocolade moet wel zeker 4 uur afkoelen in de koelkast.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat