Chocolaatjes

Chocolaatjes

Ingrediënten: 100 gram pure chocolade, 2 eetlepels slagroom,

Smelt ‘au bain marie” ongeveer 100 gram pure chocolade met 2 eetlepels slagroom. Als het gesmolten is giet je het in papieren cakevormpjes en ga je het versieren met van alles wat je in huis hebt. Ik had amandelen, geroosterd sesamzaad, rozijnen, lichtbruine basterdsuiker en aardbeienjam. Bij de laatste heb ik een dun laagje chocolade in het vormpje gegoten, hierop een theelepel aardbeienjam gedaan en daarna weer wat chocolade. De chocolade moet wel zeker 4 uur afkoelen in de koelkast.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel